Lézeres arckezelés. Lézer és Villanófénykezelések - Dr. Csernus Krisztina Bőrgyógyász

lézeres arckezelés

Lézeres arckezelés

A lézeres arckezelés mezoterápia meggyőző lézeres arckezelés háromféle hatásmechanizmusban rejlik 1. Lézer terápiás hatás A lézer fantasztikus hatása abban rejlik, hogy képes biostimulálni a sejteket, működésre serkenti őket, megváltoztatja azok anyagcseréjét, és a sejtben található mitokondriumban a sejt energiaközpontja több ATP termelődik, mely a sejt energiaszintjét jelentősen növeli.

Elektroporációs hatás A készülék elektromos ingereket küldve úgynevezett "elektromos kapukat" nyit, melyeken keresztül a sejtek hatóanyagokkal, vitaminokkal történő feltöltését biztosítja.

  1. Bison frakcionált CO2 lézer kezelés - Dr. Pellion Szilvia Budai Esztétikai Bőrgyógyászat
  2. Miért ez az egyik legjobb bőrfiatalító kezelés?
  3. One moment, please
  4. Milyen tabletta ital gomba ellen a körmökön
  5. Lézeres kezelés

Intenzív Anti-aging hatóanyagok Az innovatív mezoterápiás hatóanyag ampullákat a speciális mikromolekuláris technológiának köszönhetően nagyon jó felszívódó képesség és erőteljes Anti-aging hatás jellemzi. Fantasztikus hatásuk abban rejlik, hogy a lézer képes biostimulálni a sejteket, működésre serkenti őket, megváltoztatja azok anyagcseréjét, és a sejtben található mitokondriumban a sejt energiaközpontja lézeres arckezelés ATP termelődik, mely a sejt energiaszintjét jelentősen növeli.

Please wait while your request is being verified...

A Fibroblaszt sejt lézeres biostimulációja következtében a kötőszövetet lézeres arckezelés nagy alapsejtet stimuláljuk működésre.

Ez termeli a kollagént, glikoaminoglikánokat, reticuláris és elasztikus rostokat valamint a glikoproteineket, melyeknek mind jelentős szerepe van a bőr fiatalon tartásában.

lézeres arckezelés

Végeredményben ugyanazt a folyamatot váltja ki mint ami a bőrben zajlik a sebgyógyulási folyamatban pl. Amikor megsérülünk valahol, a kialakult sérülés gyógyítása érdekében a bőr felszíne alatt található fibroblasztok elkezdik működésüket, a sérülés helyén kialakult szövethálózatban, és a seb gyógyulásához szükséges kollagént elkezdik termelni.

Az ideiglenes szövet kezdetben puha, később egyre szilárdabbá válik, új kötőszöveti háló alakul ki, ép friss sejtekkel.

A nagy teljesítményű LÉZER és a MEZOPORÁCIÓ együttes alkalmazása eredményesebb kezelési eljárást és intenzívebb hatóanyag bevitelt tesz lehetővé, felülmúlva az lézeres arckezelés simán csak elektroporációs, és mezoterápiás kezelések eredményeit, mindezt a biostimulációnak köszönhetően, mely következtében nagymértékben megnő a sejtek felvevő képessége, a bőr áteresztő képessége, és a kollagénszintézis.

A lézeres mezoterápia meggyőző eredménye kétféle hatásmechanizmusában rejlik. Egyik a lézer terápiás hatása, mely a fibroblaszt sejteket készteti működésre, másik a mezoporációval mélyebb szöveti rétegbe bevitt hatóanyag, a három molekula méretű mikro, közepes, nagy hyaluronsav Hyaluron-3 koncentrátum, melyet többszörös mennyiségben képes felszívni a bőr a lézeres biostimuláció és a mezoporáció következtében.

BISON frakcionált szén-dioxid lézer bőrfiatalítás, hegkezelés

A hyaluronsav koncentrátum bejuttatása a bőrbe azonnali eredményeket képes produkálni, míg a lézerterápia hatása később látható de tartósabb eredményeket biztosít. További nagy előnye, hogy a páciens részére teljesen fájdalommentes az eljárás, és már az első alkalomtól látványos a kezelés, hiszen egyszerre teszi lehetővé az intenzív hatóanyag felvételt és a fent említett biostimulációt!

Meso I Laser lézeres arckezelő programok hatásmechanizmusai: a bőr áteresztőképessége jelentősen javul sejtregeneráló hatása rendkívül jó ez a tulajdonsága különösen látványos a rosaceás, és az aknés gyulladt bőr esetén stimuláló hatással van új bőrsejtek képződésére fokozza a kollagén és elasztikus rostok képződését azáltal, hogy aktivizálni tudja a fibroblaszt sejtek működését gyulladásgátló megvastagodott gombás köröm kezelése képes fokozni a sejtek energiatermelését ATP szabályozza a sejt közötti folyamatokat növeli a hajszálérhálózat és nyirokrendszer áteresztőképességét Hatékonyan alkalmazható Arcbőr lézeres arckezelés, ránc és lifting kezelések, Anti-Aging kezelések, kézfej bőrének fiatalítása Bőrfeszesítés és ránckezelés Rosacea, Akné, Gyulladásos, irritált bőrterületek kezelése Mélyhidratáló kezelések Lokális zsírbontás, pl.

Szövetfeszesítés, kötőszövet erösítés Az arc bőrének és a szemkörnyéknek a feszesítésre A szem alatti folyadékkal telt táskák csökkentésére Esztétikai műtétek elő- és utókezelésére, sebgyógyításra Hány kezelés szükséges?

Képek Szeplők lézeres eltüntetése A lézeres hámlasztás, ez az ablatív lézeres beavatkozás a bőr alatti kötőszövet elemeit is megújulásra készteti, illetve az epidermiszt is részben vagy egészében, a dermisz egy részével együtt eltávolítja, megszüntetve az egyenetlen szerkezetû bőrfelületet, megújítva ezzel a hámfelületet. Ezen lézeres arckezelés az erősebb fájdalom miatt helyileg alkalmazott kenőcsös érzéstelenítésben végezzük. A frakcionális lézeres kezelés, a lézeres hámlasztás a bőrt azonnal feszessé teszi, fokozza a bőr lágyságát és szerkezetét, eltávolítja az epidermális pigmenteket, eltünteti a nem kívánt barna foltokat, szeplőket és májfoltokat, kisimítja a ráncokat és az aknés hegeket, megfiatalítja a nyakat, a mellkast és a kezeket, kisimítja a lézeres arckezelés és egyes, a bőr megnyúlása miatt keletkező striákat. A széndioxid lézerek infravörös fénye a bőrszövetek víztartalmában nyelődik el: a kezelés során felmelegíti a bőr felső rétegeiben lévő vizet, melynek hatására a víz és a bőr szövetei egyaránt elpárolognak.

Általában kezelést szoktunk javasolni, kúrában, annak függvényében, hogy fiatalabb vagy érettebb bőrt kezelünk. Kúra után javasolt fenntartó kezelések: hetente.

lézeres arckezelés

Már egy kezelés is nagyon látványos és mivel mélyen tudunk dolgozni - a készülék technológiáinak köszönhetően - ezért rendkívül tartós is! Lézeres arckezelés hatásai Azonnal látványos a lézeres mezoterápia és a fókuszált mezoterápia is, azonnali effekt hatással rendelkezik, hiszen - a többi kozmetikai készülékkel ellentétben - az ezekhez a kezelésekhez használt Meso Laser készüléknek a hatóanyag bevitele jóval intenzívebb és a hatóanyagok sokkal mélyebbre a bőrünk kocsonyás alapállományába, az irhába kerülnek.

A hatóanyagok tekintetében is kizárólag koncentrátumokat alkalmazunk lézeres arckezelés kezeléseid során, így az azonnali eredmény látványa soha nem maradhat el.

lézeres arckezelés

Hosszan hatásos a Meso Laser készülék kapcsán egy 12 diódás nagy teljesítményű biostimuláló lézerrel dolgozunk. Ennek köszönhetően a bőröd kollagén termelése, a kollagén rugalmasságának megtartása - vagy ha szükséges, akkor annak igen intenzív stimulálása - igen egyszerűen és megbízhatóan elvégezhető.

Ezzel a stimulációval rövid idő alatt elérjük azt is, hogy a bőrt a saját kollagén mátrixa alábélelje, kitöltve ezzel a mikroráncokat és hosszan hatékony, tartós eredményeket produkáljon a kezelés.

lézeres arckezelés

Ennek köszönhető az is, hogy a Meso Laser kezelések hatására javul a bőröd vérellátottsága, a hatóanyagok lézeres arckezelés felszívódása és lassulnak a bőröd öregedési folyamatai. Tömörít, kontúroz és ránctalanít az AgeAttraction kezelések kapcsán, kizárólag magas hatóanyag tartalmú koncentrátumokat, speciális összetevőkből álló un. Ezek a koncentrátumok, képesek a bőrt tömöríteni, rugalmasságát fokozni.

Puhább, simább, rugalmasabb bőr elérése Tónusfokozás és a bőr textúrájának javítása Arcon új bőrfelület kialakítása és felfrissítése Hegek elsimítása Milyen területeken javasolt a kezelés? A kezeléseket végezzük arcon, nyakon, dekoltázson, kézfejek területén.

Ennek következtében az arcélek kifejezőbbek lesznek, a markánsabb vonások elhalványulnak, a tekintet nyitottabbá válik és összességében egy fiatalosabb arc fog visszanézni rád a tükörből. Ezeket az eredményeket, mivel mélyen és hatékonyan dolgozunk a kezelések közben, a bőröd hosszú távon meg is tudja tartani. Hagyjuk teljesen megszáradni, eközben előkészíthetjük a kezeléshez lézeres arckezelés ampullákból a koktélt.

Felhelyezzük a vendég szemére a szem védőket.

Frakcionált mikropixeles lézeres arc- és bőrfiatalítás

FONTOS, hogy ehhez a lézer készülékhez gyártott tapaszokat használjuk, mert csak lézeres arckezelés biztosítja a megfelelő védelmet. Mi is felvesszük a védőszemüvegünket. A lézeres besugárzás 12 darab impulzus dióda lézerrel történik, meghatározott hullámhosszon nm, és nm.

A hideglézer rendkívül eredményesen alkalmazható a kozmetikai ránckezelések területén. Ápolt külsőnkhöz hozzátartozik a nyak-dekoltázsunk ill.

A nagy teljesítményű mW-os lézerrel, úgy dolgozunk a leghatékonyabban, ha a lézeres arckezelés kivezetőket, közvetlenül a bőr felszínére irányítjuk, merőlegesen és percig mozdulatlanul tartva besugározzuk az adott területet. FONTOS, hogy a bőr száraz legyen, és ne kenjünk rá semmit, mert a fénynyaláb veszíthet az energiájából, ugyanis megtörik a fény a köztes anyagokon.

Frakcionált lézeres arckezelés

A szemkörnyékén speciális eszközzel is dolgozhatunk, mely egy nagy teljesítményű diódát tartalmaz. Alaposan fertőtlenítünk: Alkoholmentes, széles spektrumú sebészeti fertőtlenítőszerrel. Majd hagyjuk megszáradni. Nem kell letörölni.

A kezelésekről általában

Egyenként percig kezeljük őket. A hatóanyag koktélt, és a Hyaluron savat folyamatosan adagoljuk, de csak abba a szektorba ahol éppen dolgozunk.

lézeres arckezelés

A teljes perc alatt ez ml tömény hatóanyag bedolgozását jelenti, ha valódi nagy pontosságú elektroporációs technológiával dolgozunk! A kezelést egy mélyen felszívódó hyaluronsavas peptid koncentrátummal fejezzük be. Ez a kollagészintézis fenntartásában van segítségünkre, és a készítményben található nagy méretű hyaluronsav molekulák, védőréteget lézeres arckezelés kissé lezárják a bőrt, pár órára, hogy a szennyezőanyagokat távol tartsa a bőrtől.

Medical Beauty Centrum, Minden jog fenntartva

Lásd még