Koromgomba hazilag. Friss bejegyzések

3 természetes illóolaj körömgomba ellen

Én is körömgombával szenvedek már megint sajnos.

Bevált házi gyógymódok makacs körömgomba ellen - Így tudod kiirtani

Legelőször 13 éves voltam mikor elkaptam és majdnem mindegyik körmöm olyan lett,de nem tudtam ecsetelőkkel meggyógyítani és ezért gyógyszert szedtem amitől meg is gyógyult. De most megint elkaptam a saját hülyeségem miatt.

koromgomba hazilag

Nagyon bevágtam a körmöm és balerina bőr cipőt vettem fel,titok zokni nélkül. Most szenvedek is miatta mire meggyógyul. Két nagylábujjam lett gombás.

Makacs körömgomba kezelése házilag

De még a legszebb később vettem észre,mert lakkoztam és mikor lemostam a lakkot nini mi figyel. A körmöm fele gombás lett. Hát el szeretném mesélni a tapasztalatomat.

Először is vettem Kitonilt de gondoltam hogy ez nem lesz jó. Sokat olvasgattam a neten,hogy hogy lehet kikezelni a gombát házilag.

Házi módszerek a körömgomba ellen

Mert én sem akarok gyógyszert szedni. Kezdtem tehát hogy lereszeltem a sárga részt teljesen az épig a morzsalékot kiszedtem.

koromgomba hazilag

Na ez nem volt jó. Még jobban hámlott a bőröm.

HáziPatika

Égetet 2 perc után,nagyon fájt hólyagosra marta. Elkerülhetetlen volt,hogy ne kerüljön a majd a köröm fájt a köröm gomba. Ezeket így sorrendbe egymás után lekezeltem.

De egy hét után nem hogy javult volna a helyzet,hanem romlot egyre benteb ment a gomba.

koromgomba hazilag

Na utánna a lábfürdőt megváltoztattam,lett almaecetes és tengeri sós lábfürdő. Megszünt a hámlás ez már jó hír,de a köröm még mindig problémás volt eldöntöttem nem reszelem hanem vágom,és szépen kivágtam a fehér részt,elég vékony ollóval teljesen az ép részig. És csak a teafaolajjal ecseteltem utánna és bedunsztoltam gumiujjat húztam rá,mert azt írták hogy levegőt ne kapjon.

koromgomba hazilag

Annál olyan volt,hogy nap múlva kezdett megint fehéredni vissza a köröm. A gomba még mindig győzött és pedig napi 3x kezeltem a lábam.

koromgomba hazilag

Elfogyott 2 nagy üveg teafaolajom és meguntam más módszer kellet kitalálnom az almaecetes lábfürdő az jó volt,de a körömre a házi praktikák nem. Kipróbáltam utánna a grépfruitmagcsepp kivonatotés a zúzott ecetes fokhagymát is. A fokhagyma is csípet égetett és szárította a bőrömet.

A legjobb házi módszerek körömgomba ellen

A grépfruitmagcsepp meg kiszívta a bőröm,az se volt jó. Olyan volt a lábujjam mintha 1 napig ázott volna a vízbe.

koromgomba hazilag

Ezek megint nem voltak jók,hát a végén kipróbáltam a hipót és a betadinet. Az almaecetes sós lábfürdő volt először 20 percig ,jó mikor kivettem jó áttöröltem és a morzsalékot leszedtem mindenütt a körömtőnél is és mikor ez megvolt,szürke dobozos tömény hipóval fültisztítóval ecseteltem a körmöm mindenhol,még végénél is jól betunszkoltam.

Öt házi módszer a körömgomba kezelésére

Hagytam hogy megszáradjon. Nem égetett,nem mart,nem lett hólyagos a bőröm és a végén betadinel jó bekentem ugyan így legalább 2x. HA megszárad zoknit is rá lehet húzni nem fogja be már.

A körömgomba akkor alakul ki, amikor gomba támadja meg a kéz vagy a láb körmeit, vagy a körömágyat, a köröm alatti bőrfelületet. A gombák a körmöt az azt körülvevő bőr sérülésén keresztül, illetve a köröm és körömágy közötti nyíláson át támadják meg — írja a webbeteg.

A fültisztítót a hipoba tégelybe koromgomba hazilag egyszer dugtam bele,még egyszer már nem duktam bel,hanem egy másik fültisztítót vettem elő,hogy az is steril legyen. NA és mi történt bevált szépen nő lefele fotókat is csináltam hogy látható legyen a változás koromgomba hazilag szemmel is lehet látni,hogy sokkal szebb mint volt.

A törlés kéréséig Továbbá, ha Ön reklámüzentet kap tőlünk az e-mailben, emlékeztetni fogjuk Önt arra, hogy bármikor lehetősége van korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen leiratkozni. Sütik és web beacon-ok, névtelen információk a weboldalaink használatán keresztül A femcafe. A sütik olyan fájlok, melyek információt tárolnak az Ön merevlemezén vagy webes keresőjében.

Ezt a kezelést 2 x vagy ha úgy van 3 x csinálom minden nap,mert tapasztaltam hogy ha kihagyok egy napot akkor visszaesek 5 napot. Koromgomba hazilag már nem sok kell,hogy lenőjön.

  1. Házi módszerek a körömgomba ellen - HáziPatika
  2. A legjobb házi módszerek körömgomba ellen - HáziPatika
  3. Körömgomba ellen a legjobban úgy fejti ki hatását, ha napi kétszer bekenjük vele körmeinket vattapamacs vagy ecset segítségével.
  4. Kislábujj bőrkeményedés kezelése
  5. Körömgomba elleni szerek házilag - Garantált hatás! - Zöld Újság
  6. Létrehozva:

Remélem hogy segítettem. Sok sikert mindenkinek.

Lásd még