Gombás körömeltávolító

gombás körömeltávolító

A kéz- és lábkörmök gombás fertőzéseinek körömeltávolító kezelésére szolgáló készítmény, amely egyidejűleg gombaellenes hatással is rendelkezik.

Kéz- és lábápolás

A készítmény hatóanyagai: bifonazol, karbamid Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz.

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható.

nail gomba kezelésére mazi

Gombás körömeltávolító az optimális hatás érdekében elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő alkalmazása. Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet. További információkért vagy tanácsért forduljon gyógyszerészéhez. Sürgősen forduljon orvosához, ha tünetei 2 héten belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak. Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.

CANESPRO kenőcs 10 g

A betegtájékoztató tartalma: Milyen típusú gyógyszer a Canespro kenőcs és milyen betegségek esetén alkalmazható? Tudnivalók a Canespro kenőcs alkalmazása előtt Hogyan kell alkalmazni a Canespro kenőcsöt? Lehetséges mellékhatások Hogyan kell a Canespro kenőcsöt tárolni?

Terhesség és szoptatás időszakában kerülni kell a Canespro kenőcs alkalmazását. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre Nem észlelték a készítménynek a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességeket befolyásoló hatását. Fontos információk a Canespro kenőcs egyes összetevőiről A készítmény gyapjúviaszt lanolin tartalmaz, amely helyi bőrreakciókat okozhat pl. A köröm teljes gyógyulásához először a Canespro kenőcsöt, majd a Canesten Plus krémet kell használnia!

További információk 1. A Canespro kenőcs fokozott elővigyázatossággal alkalmazható A készítmény ne kerüljön a szembe!

köröm gombás lábakon gyógyítani sürgősen

Naponta cserélni kell a törölközőt, és a kezelt bőrterülettel érintkező ruházatot! Azoknál a betegeknél, akiknek korábban más gombaellenes készítmény pl.

A Canespro kenőcs a kéz- és lábkörmök gombás fertőzéseinek körömeltávolító kezelésére szolgáló készítmény, amely egyidejűleg gombaellenes hatással is rendelkezik.

A kezelés ideje alatt alkalmazott egyéb gyógyszerek Kölcsönhatások nem ismertek. Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával.

 1. Korcsoport:
 2. Canespro Kenőcs
 3. A lézer kezelt köröm gomba lábakon
 4. A gomba köröm, mi a jobb
 5. Köröm gombás lábakon, mit kell tenni
 6. A nagykanizsai Szent Kristóf Patika honlapja és e-patikája - E-patika
 7. CANESPRO kenőcs 10 g - pedamotor.hu gyógyszertári webáruhá
 8. Gombás köröm kezelése Gombás köröm kezelése Lábunkon a körömgomba a cipőbe zárt végtagjainkon és finomított szénhidrátokban gazdag étrendünk mellett sajnos gyakori jelenség.

Terhesség és szoptatás időszakában kerülni kell a Canespro kenőcs alkalmazását. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre Nem észlelték a készítménynek a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességeket befolyásoló hatását.

CANESPRO kenőcs

Fontos információk a Canespro kenőcs egyes összetevőiről A készítmény gyapjúviaszt lanolin tartalmaz, amely helyi gombás körömeltávolító okozhat pl. A köröm teljes gyógyulásához először a Canespro kenőcsöt, majd a Canesten Plus krémet kell használnia! Szokásos adag Amennyiben az orvos másképpen nem rendeli, a Canespro kenőcsöt naponta egyszer, lehetőleg este kell a fertőzött körömre felvinni vékony rétegben. A kezelés ideje 1. Canespro kenőcs kezelés: A Canespro kezelést addig kell folytatni, amíg nem lehet már további megpuhult gombás körömanyagot eltávolítani a körömkaparóval.

Ez a fertőzés kiterjedésétől és a köröm vastagságától függően kb.

Ezt követően Canesten Plus krémmel kell a kezelést folytatni. Amennyiben nem biztos abban, hogy a körömeltávolítást megfelelően elvégezte, kérjük, keresse fel kezelőorvosát.

Canespro kenőcs 10 g

Caneseten Plus krém kezelés: A gombás körömeltávolító körömrész eltávolítása után a köröm kezelését Canesten Plus bifonazol krémmel kell folytatni naponta egyszer kb. A köröm fertőzött részének Canespro kezeléssel elért óvatos eltávolítása, és az ezt követő Canesten Plus bifonazol krémmel történő kezelés döntő szerepet játszik a hosszútávú eredményességben.

Az alkalmazás módja Az alábbi módon kell a kenőcsöt, a körömreszelőt és a vízálló tapaszt használni: A lábat, illetve adott esetben a kezet kb. Ezután egy csík kenőcsöt kell az érintett körömre felvinni. Mivel a kenőcs állagának köszönhetően nem folyik, pontosan felvihető a gombás körömeltávolító.

Canespro Kenőcs

A kenőcsöt nem szabad bemasszírozni a körömbe! A tapasz egyik felét az ujj felső részére kell tenni. A nagylábujj kivételével minden ujjra fél tapaszt kell használni. Ezután a tapasz oldalán található fülecskéket rá kell hajtani és erősen rá kell nyomni az ujjra.

 • Milyen típusú gyógyszer a Canespro kenőcs és milyen betegségek esetén alkalmazható?
 • CANESPRO kenőcs 10 g - patika24 gyógyszertári webáruház

Majd a tapasz másik felét rá kell hajtani az ujjra és az oldalsó fülecskékkel rögzíteni kell. A tapasz így megvédi a beteg körmöt, amelyet 24 órán át kell a védőkötésben hagyni.

Canespro kenőcs

Ezután a felpuhult beteg körömréteget a körömkaparóval el kell távolítani. További fontos információk a Canespro alkalmazásával kapcsolatban A körmöt körülvevő bőrt általában nem kell letakarni a kenőccsel történő kezelés előtt. Kivételes esetben azonban előfordulhat irritáció és ilyenkor a körmöt határoló gombás gombás körömeltávolító ajánlatos cinkpasztával bekenni. A Canespro kenőcs csak a fertőzött körömanyagra hat, a köröm egészséges részei érintetlenek maradnak.

A dobozban lévő tapasz mennyisége egy nagylábujj, vagy két gombás körömeltávolító ujj kezelésére elegendő.

teva csepp köröm gomba

Amennyiben a dobozban lévő tapasz mennyisége nem elegendő fürdőkáddal a körömgomba kezeléshez, úgy bármilyen vízálló ragtapasz gombás körömeltávolító. Ha bármilyen további kérdése van a készítmény alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. Előfordulhatnak a körömszél, vagy körömágy helyi reakciói: irritáció, bőrvörösség, hámlás, bőrgyulladás, a bőr felázása, viszketés, bőrkiütés, körömbetegségek, a köröm elszíneződése.

Gombás köröm kezelése

Legfeljebb 30°C-on tárolandó. A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó! A dobozon, tubuson feltüntetett lejárati idő Felhasználható után ne alkalmazza a Canespro kenőcsöt. A gyógyszereket nem szabad a szennyvízzel vagy a háztartási hulladékkal együtt megsemmisíteni. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy szükségtelenné vált gyógyszereit miként semmisítse meg.

 • A kéz- és lábkörmök gombás fertőzéseinek körömeltávolító kezelésére szolgáló készítmény, egyidejű gombaellenes hatással.
 • CANESPRO kenőcs - Gyógyszerkereső - Hápedamotor.hu

Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét. A készítmény hatóanyagai: 1 g kenőcs 0,01 g bifonazolt és 0,40 g karbamidot urea tartalmaz.

Egyéb összetevők: gyapjúviasz lanolinfehér vazelin, fehér viasz. Milyen a Canespro kenőcs külleme és mit tartalmaz a csomagolás Sárgás színű homogén kenőcs PE csavaros kupakkal lezárt alumínium tubusba töltve.

A forgalomba hozatali engedély jogosultja: Bayer Hungária Kft.

Lásd még